Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΟΑ με το… βλέμμα στον Ηλυσιακό

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προετοιμασία του ΠΟΑ για το ματς με την Ηλιούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (4ης), του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλάμβανε χαλάρωμα, την Τρίτη άπαντες πήραν… ανάσες, καθώς ακολουθεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα, με ματς τη Κυριακή στην Αθήνα και την Τετάρτη σε εξ’ αναβολής παιχνίδι με τη Προοδευτική στο Ατσαλένιο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί.

Από κει και πέρα χθες Τετάρτη οι ρυθμοί ανέβηκαν, με άπαντες να μπαίνουν σε κανονικά πρόγραμμα, με τον ΠΟΑ να έχει μια δύσκολη αποστολή στην Αθήνα, κόντρα στον ιστορικό Ηλυσιακό και θέλει να επαναλάβει το αποτέλεσμα της πρώτου εξόδου στην Αθήνα, που ήταν νίκη κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

ADVERTISING

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά σήμερα και Παρασκευή, με τον Γιακουμάκη να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, που τον άφησαν εκτός στα δύο πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μένει στις επόμενες δύο προπονήσεις να αποσαφηνιστεί αν βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί.

Η προετοιμασία του ΠΟΑ ολοκληρώνεται το Σάββατο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το ταξίδι στην Αθήνα, ενόψει της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.