Μ. Σκύβαλος: «Υπήρξε υγεία από όλες τις απόψεις – Γραφτήκαμε στην ιστορία του ΑΟΑΝ»

Όσα ανέφερε ο προπονητής του ΑΟΑΝ Μανώλης Σκύβαλος, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Λασιθίου.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως άπαντες είδαν τον θεσμό με σοβαρότητα και γράφτηκαν εκείνος και οι παίκτες του στην ιστορία του ΑΟΑΝ, έκανε παράλληλα έναν μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ κλείνοντας απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:  «Αλήθεια είναι πως υπήρχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση. Εμείς προσπαθήσαμε να δούμε τον θεσμό με σοβαρότητα και σεβασμό, αλλά αυτό που θα πω είναι πως στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Προσπαθήσαμε, βγάλαμε αυτά που ξέρουμε και γραφτήκαμε στην ιστορία του ΑΟΑΝ. Εξασφαλίσαμε και το εισιτήριο στο Κύπελλο Ελλάδας, εξίσου σημαντικό.

ADVERTISING

Σήμερα βάλαμε το κερασάκι στην τούρτα. Ήταν μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη. Στον ΑΟΑΝ δεν αρμόζει να πανηγυρίζει την παραμονή του τελευταία αγωνιστική (για την Γ’ Εθνική). Περάσαμε δύσκολα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για όλη την προσπάθεια. Υπήρξε υγεία στο αγωνιστικό τμήμα, από όλες τις απόψεις. Αυτό το αισθάνθηκα από τη διοίκηση και, παρόλο τις αναποδιές, πετύχαμε αυτό που θέλαμε.

Επιθυμία του Μανώλη Σκύβαλου είναι να ξεκουραστούμε, να γίνουν εκλογές εδώ στον Άγιο Νικόλαο και να δούμε μετά για το μέλλον μου, είναι ακόμη νωρίς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ