Κ. Ταβλαδωράκης: «Πολύ εύκολη απόφαση – Στον ίδιο δρόμο και ακόμα καλύτερα τη νέα χρονιά»

Τις πρώτες του δηλώσεις του μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ρωμανό παραχώρησε ο Κώστας Ταβλαδωράκης.

Συνεχίζουν μαζί Ρωμανός και Κώστας Ταβλαδωράκης!

ADVERTISING

Ο ικανός τεχνικός δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την παραμονή του στην ομάδα, καθώς όπως τονίζει ήταν μία πολύ εύκολη, αφού υπάρχει ταύτιση απόψεων, αλλά και αμοιβαία εκτίμηση.

Μάλιστα ο προπονητής του Ρωμανού τόνισε πως από εδώ και πέρα ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα, με στόχο η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο ή και ακόμα καλύτερα.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση, γιατί όταν έχεις να κανείς με ανθρώπους που αναγνωρίζουν την προσπάθεια και το έργο σου και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός, αλλά πάνω από όλα υπάρχει ταύτιση απόψεων, χωρίς δεύτερες σκέψεις για το τι θέλουμε να κάνουμε, τόσο εντός αλλά και έκτος γηπέδου, όσο και στο πως θα μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο όλο αυτό το οικοδόμημα, τότε δεν έχεις να σκεφτείς πολλά.

ADVERTISING

Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια χρόνια και μπαίνει σε διαδικασία ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των πλάνων που έχουμε ώστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και ακόμα καλύτερα τη νέα χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ