Σπουδαίο διπλό για την Κ19 του ΟΦΗ στο Περιστέρι!

Με σκόρερ τους Φανουράκη και Φαϊτάκη, η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 2-1 της αντίστοιχης του Ατρόμητου στο Περιστέρι, για την εξ αναβολής 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Ο ΟΦΗ  άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Τακάκης με ωραία ατομική προσπάθεια και περνώντας δυο αντιπάλους, έκανε την σέντρα από δεξιά εκτός περιοχής για τον Φανουράκη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Στο 35’ ο Φανουράκης έκανε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιστικού, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 37’ ο Φαϊτάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη πάσα του Σημαντηράκη και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Βελέντζα για το 0-2.

ADVERTISING

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου με τον Τσαγγάρη. Ο ΟΦΗ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο, καταφέρνοντας παράλληλα να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 62’ ο Φαϊτάκης πλάσαρε, μετά από σέντρα του Τακάκη, η μπάλα όμως πέρασε παράλληλα της εστίας των γηπεδούχων. Στο 80’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φαϊτάκη, ο Χνάρης με κεφαλιά επιχείρησε να σκοράρει, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε απάντηση, ενώ στο 85’ ο Σταυρόπουλος έκανε το σουτ από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο οποίος πριν λίγες ημέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την Κ19, όντας μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα.

ADVERTISING

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Καρανδινός, Σημαντηράκης (85’ Σέχου), Χότζα, Χνάρης, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός (46’ Μερκούρης), Φαϊτάκης, Φανουράκης (73’ Τσερεβελάκης), Τακάκης (65’ Σταυρόπουλος), Λαγουδάκης (46’ Κουτσουπιάς).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ