Ν. Τσανάι: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά, δείξαμε πως έχουμε τη δύναμη»

Οι δηλώσεις του Νικόλα Τσανάι μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λασιθίου, με την κατάκτηση του τροπαίου από τον ΑΟΑΝ.

Ο άσος του ΑΟΑΝ τόνισε πως ήταν πολύ σημαντική η κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε πως παρά τις δυσκολίες, οι «μπλε» έδειξαν τη δύναμη να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά είπε: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Αναγγένηση και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Μπορεί να φαίνεται μία διοργάνωση που ήταν βατή για μας, αλλά ήταν πολύ σημαντική, καθώς καθορίζει το Κύπελλο Ελλάδας για την ερχόμενη χρονιά.

ADVERTISING

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες, στους προπονητές, στη διοίκηση, καθώς δεν ήταν μία εύκολη χρονιά. Είχαμε κάποια στραβοπατήματα, αλλά δείξουμε πως έχουμε τη δύναμη να μείνουμε στην κατηγορία.

Ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα και τον τόπο, το έχουν ακάγκη. Βλέπεται πως έρχονται σημαντικά πρόσωπα σε αυτή τη διοργάνωση, να μας τιμήσουν και έτσι αναδεικνύεται το λασιθιώτικο ποδόσφαιρο. Τα παιδιά να έχουν όρεξη να συνεχίσουν τη δουλειά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ