Κυπελλούχος ΕΠΣ Λασιθίου με «πεντάρα» ο ΑΟΑΝ!

Ο ΑΟΑΝ κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣ Λασιθίου, επικρατώντας της Αναγέννησης Ιεράπετρας με 0-5 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά! 

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με τον ΑΟΑΝ να έχει την κατοχή, προσπαθώντας να βρει διαδρόμου για να γίνει απειλητικός, με την Αναγέννηση να αμύνεται εξαιρετικά.

Όσο περνούσε η ώρα, όσο περισσότερο η ομάδα του Αγίου Νικολάου ανέβαζε την απόδοση της και στο 34’ άνοιξε το σκορ, με τον Μαρκάκη να βρίσκει ωραία τον Κατσικοκέρη μέσα στη περιοχή, ο οποίος γύρισε υπέροχα, απέφυγε τον αντίπαλο του και με συρτό σουτ, έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΑΝ.

ADVERTISING

Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΑΝ βρήκε γρήγορο γκολ με τον Πλουσή, απλοποιώντας τα πράγματα για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ στο 65’ ο Κατσικοκέρης έκανε ένα γύρισμα, με τον Φωτουλάκη άθελα του να στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του, με την ομάδα της Γ’ Εθνικής να βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του κυπέλλου. Νωρίτερα, ο Μαρκάκης έχασε την ευκαιρία της… χρονιάς, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι σε κενή εστία και μπροστά στην εστία.

Το 4-0 έβαλε ο Πήλιος στο 85′, με τον ΑΟΑΝ να βρίσκει και πέμπτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Τραυλό μετά από γύρισμα του Σένκα, με την ομάδα του Αγίου Νικολάου να κατακτάει το κύπελλο και να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο Κύπελλο Ελλάδας!

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Πλανάι, Στρατάκης, Χναράκης, Χατζάκης, Φωτουλάκης, Σαλάι (61’ Γιακίνι), Γρηγοράκης, Κουτσοποδιώτης, Γουργιώτης Ν., Χαϊντερ (68’ Μαγούλης), Χριστάκης (90’ Δελημπαλταδάκης)

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Δολαψάκης (68’ Χατζιράι), Τσανάι, Χριστογιάννης, Μουστάκης, Μαρινάκης, Μαρκάκης (57’ Σένκα), Ράντζα (57’ Νοκάι), Κατσικοκέρης (68’ Πήλιος), Φουκαράκης, Πλουσής (57’ Τραυλός)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ