Σε… αναμμένα κάρβουνα στον Αλμυρό, έτοιμος για το μεγάλο… βήμα ο Αγαπάκης!

Ο Αλμυρός σε… κρίση, μετά και την απρόσμενη εξέλιξη της παραίτησης του προέδρου Θωμά Γαβαλά και μελών του διοικητικού συμβουλίου, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γαζίου να είναι πλέον σε… αναμμένα κάρβουνα. 

Θ. Γαβαλάς: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά – Έχω πικραθεί από το Γάζι»

ADVERTISING

Σε εποχή εσωστρέφειας βρίσκεται ο Αλμυρός, μετά από την καλύτερή του χρονιά, σε αγωνιστικό τουλάχιστον επίπεδο, καθώς πέραν της 3ης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής, κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣΗ, πραγματοποιώντας ονειρική χρονιά.

Λίγες ημέρες όμως αργότερα, ο Πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς και τα μέλη του συμβουλίου κ.κ. Βίστης-Μαρνέλλος, ανακοίνωσαν τις παραιτήσεις τους και την αποχώρησή τους από την ομάδα, μία εξέλιξη για κάποιους απρόσμενη, αλλά για άλλους αναμενόμενη, καθώς ήταν κοινό μυστικό, πως υπήρχε πικρία για μη στήριξη της ομάδας από την ευρύτερη περιοχή.

Πλέον άπαντες, εξετάζουν τις επιλογές για την επόμενη μέρα, που θα πρέπει τουλάχιστον να… διασωθεί ότι μπορεί να διασωθεί, πολλοί εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον τουριστικό επιχειρηματία Μιχάλη Τσαγκαράκη, καθώς για πολλούς, είναι η ιδανική επιλογή.

ADVERTISING

Ο ίδιος πάντως, κράτα κλειστά χαρτιά, δεν έχει εκφράσει -μέχρι στιγμής- επίσημα τις προθέσεις του και εάν θα μπορέσει να ηγηθεί στο σωματείο, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πλέον, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην γενική συνέλευση που ακολουθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου, εκεί όπου σε πρώτο χρόνο, θα κριθεί εάν υπάρχει επόμενη μέρα και ποιοι θα είναι αυτοί, που θα… βγουν μπροστά.

Όσο αναφορά πάντως το έμψυχο δυναμικό, το ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές του Αλμυρού μετά από μία τέτοια ονειρική χρονιά, είναι μεγάλο, όμως οι περισσότεροι, από τη στιγμή που είναι ικανοποιημένοι από τα όσα έζησαν στον Αλμυρό, δείχνουν να περιμένουν, δίνοντας μία προτεραιότητα στην ομάδα του Γαζίου.

ADVERTISING

Τι… παίζει με Αγαπάκη

Στο ρόστερ του Αλμυρού πάντως, δεν θα βρίσκεται σίγουρα τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Αγαπάκης, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του, σε ιδανική ηλικία (22 ετών), δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό με απόλυτη επιτυχία και πλέον μετράει αντίστροφα για το… εισιτήριο της Super League, είτε αυτό έρθει από Αγρίνιο, είτε από άλλη πόλη, καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες που «καραδοκούν» για τον ικανό δεξιό οπισθοφύλακα του Αλμυρού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ