Υπερσύγχρονοι οι νέοι προβολείς στο γήπεδο του Αλμυρού

Ο Αλμυρός είναι οργανωμένος σε όλα τα θέματα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η αναβάθμιση του γηπέδου της ομάδας…

Ένα από τα βασικά ζητούμενα στο σωματείο, είναι οι βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο γήπεδο του Αλμυρού και υπό αυτόν τον άξονα, έγιναν βελτιωτικές εργασίες, με την τοποθέτηση νέων υπερσύγχρονων προβολέων LED, που δίνουν μια διαφορετική… αίσθηση, σε έναν χώρο που θα φιλοξενήσει πολλούς αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι νέοι προβολείς προσφέρουν τεράστια εξοικονόμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα, βελτιώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του γηπέδου. Όραμα εξάλλου των ανθρώπων της ομάδας είναι το γήπεδο να αποτελέσει μια αθλητική κυψέλη για όλα τα παιδιά της περιοχής και όχι μόνο, προσφέροντας ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

ADVERTISING

Μάλιστα, το ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Μαλεβιζίου και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργο Πετούση, καθώς και το μέλος του ΔΣ των Νέων Αλμυρού Ντίνο Κουτρούλη, για τις σχετικές ενέργειες για την τοποθέτηση των νέων προβολέων.

Η ενημέρωση αναφέρει: «Το ΔΣ της ομάδας μας  ευχαριστεί θερμά το Δήμο Μαλεβιζίου και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κύριο Γεώργιο Πετούση , τον κύριο Ντίνο Κουτρούλη μέλος του ΔΣ των νέων Αλμυρού, για τις ενέργειες που έκαναν όσο αφορά την παραλαβή και τοποθέτηση των νέων σύγχρονων προβολέων LED .

Πλέον έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες άθλησης στο γήπεδο μας σε όλα τα επίπεδα και πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα μπορούμε να φιλοξενήσουμε και βραδινούς αγώνες.

ADVERTISING

Οι νέοι προβολείς προσφέρουν τεράστια εξοικονόμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα, βελτιώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του γηπέδου μας.

Όραμα της Διοίκησης  είναι το γήπεδο μας να γίνει κυψέλη άθλησης για όλα τα παιδιά της περιοχής κ όχι μόνο, προσφέροντας ασφαλείς και σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις . Ήδη από το καλοκαίρι ανακαινίστηκαν πλήρως τα αποδυτήρια της μεγάλης ομάδας με την συνδρομή του δήμου Μαλεβιζίου και στόχος είναι να γίνει το ίδιο και απέναντι στα παλιά αποδυτήρια..».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.