Ν. Κερμενίδης: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν – Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια στον ΠΟΑ»

Το δικό του αντίο στον ΠΟΑ λέει με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα των «πράσινων» ο Νίκος Κερμενίδης, οποίος αποχωρεί από το Ατσαλένιο μετά από έξι υπέροχα χρόνια.

Ο σπουδαίος Νίκος Κερμενίδης μετά από μία εξαετία γεμάτη δυνατές στιγμές λέει το δικό του αντίο στον ΠΟΑ, ευχαριστώντας όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα έξι χρόνια.

Μάλιστα στην τοποθέτηση του, ο «Κέρμε» κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Κώστα Πεχυνάκη που έφυγε από τη ζωή, ενώ αναφέρεται με τα πιο θερμά λόγια στον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιώργο Λέλεκα.

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.. Ήρθε η ώρα με την σειρά μου κι εγώ να ευχαριστήσω την οικογένεια του Π.Ο.Α για τα 6 υπέροχα χρόνια που πέρασα εδώ!

Καταρχάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας για την αγάπη, την στήριξη και τον σεβασμό τους όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς η απώλεια του Κώστα μου αφήνει μια πικρή γεύση όμως θα τον θυμάμαι για πάντα έχοντας μαζί μου την φανέλα που μου χάρισε και με τίμησε.
Ήρθα στην ομάδα το 2018 με τους κυρίους Αγγελάκη και Λυπάκη στην προεδρία, δίνοντας μου μια πρώτη γεύση του τι εστί οικογένεια Π.Ο.Α και τους ευχαριστώ για ό,τι πρόσφεραν με ανιδιοτέλεια για την ομάδα.

Ευχαριστώ πολύ όλους στην διοίκηση και τον Γενικό Αρχηγό Φίλιππο Ρουμπάκη, που όποτε χρειάστηκα κάτι ήταν πάντα δίπλα μου και με βοηθούσαν σε όποιο πρόβλημα υπήρχε.
Ευχαριστώ τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Κωνσταντινίδη και τον δημοσιογράφο μας Γιώργο Χατζάκη για την συνεργασία όλο αυτόν τον καιρό.
Έκανα πολλούς αληθινούς φίλους κι έμαθα πολλά δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες.

ADVERTISING

Θα ήθελα τέλος να αναφερθώ σε έναν άνθρωπο που υπηρετεί το άθλημα που αγαπώ. Τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Λέλεκα. Έναν άνθρωπο με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό στον αθλητή και κυρίως στον άνθρωπο. Πρόεδρε σε ευχαριστώ που μου έδωσες την δυνατότητα να απολαύσω το άθλημα που αγαπώ κι εύχομαι να συνεχίζεις να προσφέρεις με τον ίδιο τρόπο στην ομάδα που αγαπώ.
Εις το επανιδείν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ