Τέλος από τον Αετό Ανωγείων ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αετού Ανωγείων αποτελεί ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης!

Με ανακοίνωση της η ομάδα των Ανωγείων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, καθώς όπως αναφέρει παρά τις προσπάθειες των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας, αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς δεν βρέθηκε τρόπος ώστε ο Ζ. Νοικοκυράκης να βρίσκεται στην προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έτσι, οι δύο πλευρές έφτασαν στο τέλος της συνεργασίας, μετά από μία επιτυχημένη κοινή πορεία που έφερε τον Αετό στην 2η θέση στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Αναλυτικά: «Το ΔΣ του Αετού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Νοικοκυράκη Ζαχαρία. Δυστυχώς παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλαμε και οι δυο πλευρές για την συνέχιση της συνεργασία μας δεν καταφέραμε να βρεθεί ο τρόπος να μπορέσει ο προπονητής να είναι παρόν στην προετοιμασία της ομάδας λόγο επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Τον ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν στο μέλλον. Κόουτς σ´ευχαριστούμε για ότι έκανες για το σωματείο μας αυτό το σύντομο αλλά πολύ δημιουργικό πέρασμα από τον πάγκο μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ