Π. Κορδονούρης: « Πολύ σημαντικό για εμάς φέτος ότι συνδυάσαμε κάποιες φορές καλό θέαμα και αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Μαρτινέγκο Παναγιώτης Κορδονούρης έκανε τον απολογισμό της σεζόν και τόνισε ότι ο σκοπός της ομάδας του είναι το καλό ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στο GRANDSPORT, ο έμπειρος τεχνικός, εξέφρασε πόσο σημαντικό ήταν ότι δεν είχαν τραυματισμούς κατά την διάρκεια της χρονιάς εκτός των δύο πολύ σοβαρών των Λέσι και Τσίχλα, αλλά και για το πόσο επίσης σημαντικό ήταν ότι κάποιες φορές συνδύασαν καλό θέαμα με θετικό αποτέλεσμα.

Στις δηλώσεις του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε διαδικασία προπονήσεων μέχρι το τέλος του μήνα, όμως έχουν μειωθεί σε δύο την εβδομάδα καθώς τα παιδιά είναι επιβαρυμένα λόγω των σχολικών εξετάσεων.

Σαν απολογισμό κρατάω αρχικά ότι η χρονιά ολοκληρώθηκε χωρίς πολλούς τραυματισμούς πέρα από τους δύο σοβαρούς των Τσίχλα και Λέσι. Πολύ σημαντικό για εμάς ήταν ότι κατά την διάρκεια της σεζόν συνδυάσαμε κάποιες φορές καλό ποδόσφαιρο με θετικό αποτέλεσμα και κάποιες χωρίς.

Τα παιδιά είχαν αρκετά καλή ποδοσφαιρική παρουσία σε έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς αγωνίστηκαν απέναντι σε αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας κατά κύριο λόγο ενώ πέρυσι βρίσκονταν στην ακαδημία. Σκοπός μας σαν οργανισμός είναι να δημιουργούμε παίκτες που θα μαθαίνουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, θα μαθαίνουν τις βασικές αρχές και όχι την νίκη ως αυτοσκοπό. Για αυτό προσπαθούμε και αυτό πετυχαίνουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P