Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο ο Κλαούντιο Ρανιέρι!

Την απόφαση να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, αφού έσωσε την Κάλιαρι από υποβιβασμό, πήρε ο Κλαούντιο Ρανιέρι με τον 72χρονο τεχνικό να ανακοινώνει πως το ματς της Πέμπτης (23/5) με τη Φιορεντίνα θα είναι το τελευταίο στην προπονητική του καριέρα.

Μετά από 38χρόνια στους πάγκους και μια καριέρα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δεκάδες τίτλους ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε ηλικία 72 ετών αποφάσισε να αποσυρθεί και να πει αντίο στην προπονητική.

Ο Ιταλός τεχνικός αφού κατάφερε να σώσει την Κάλιαρι από τον υποβιβασμό ανακοίνωσε πως την Πέμπτη (23/5) θα προπονήσει για τελευταία φορά και εν συνεχεία θα αποσυρθεί. , ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποφάσισε να αποσυρθεί από τους πάγκους.

ADVERTISING

Ο Ρανιέρι μεταξύ άλλων είχε βρεθεί στους πάγκους των Νάπολι, Φιορεντίνα, Βαλένθια, Ατλέτικο, Τσέλσι, Πάρμα, Γιουβέντους, Ίντερ, Μονακό, Ρόμα, Σαμπντόρια ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Λέστερ.

Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός το 2014 είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας χωρίς όμως να μπορέσει στη χώρα μας να αφήσει το στίγμα του όπως έκανε σε κάθε άλλη ομάδα όπου εργάστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ