Χουάν Νέιρα: Έξι χρόνια «ασπρόμαυρης» μαγείας και συνεχίζει!

Το ξεχωριστό δέσιμο που έχει ο Χουάν Νέιρα με το Ηράκλειο και τους φίλους του ΟΦΗ δεν είναι τυχαίο, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνδεθεί όσο λίγοι με τα «ασπρόμαυρα».

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι για ακόμη έναν χρόνο ο Χουάν Νέιρα, με τον Αργεντίνο «αρτίστα» να δίνει… χέρια για επέκταση της συνεργασίας του με τον Όμιλο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μπορεί πλέον τα χρόνια να έχουν περάσει για τον Αργεντίνο άσο που έχει πλέον «πατήσει» τα 35 του χρόνια, ωστόσο η αγάπη του για τον ΟΦΗ συνεχώς μεγαλώνει, ενώ και ο ίδιος χαίρει την εκτίμηση όλων στο Ηράκλειο για τη μεγάλη του προσφορά. Είναι άλλωστε ένας από τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν συνδεθεί όσο λίγοι με τον ΟΦΗ, αφού έχει αγωνιστεί συνολικά 145 φορές, με τα «ασπρόμαυρα», μετρώντας μάλιστα 26 γκολ, αλλά και 17 ασίστ στο ενεργητικό του!

ADVERTISING

Ωστόσο αυτό που κάνει ξεχωριστό τον Νέιρα, είναι πως σε όλες τις δύσκολες στιγμές δηλώνει το παρών, έχοντας περάσει στιγμές με τον ΟΦΗ που μένουν ανεξίτηλες, όπως η πρώτη του σεζόν στην ομάδα, με την παραμονή στα… χασομέρια στο μπαράζ με τον Πλατανιά ή η πρώτη έξοδος του Όμιλου στην Ευρώπη μετά από δύο δεκαετίες, το 2020!

Το σίγουρο είναι πως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστής κλάσης, του οποίου τα… μαγικά θα απολαμβάνουμε για έναν ακόμη χρόνο στο Ηράκλειο, με τον Νέιρα να συμπληρώνει του χρόνου μία επταετία γεμάτη ΟΦΗ και τον Αργεντίνο παικταρά να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των φίλων της ομάδας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ