Ν. Πατραμάνης: «Πρέπει να στοχεύσουμε να δημιουργήσουμε και άλλους Αγαπάκηδες»

Ο πρόεδρος της Κοινότητας του Γαζίου Νίκος Πατραμάνης, στην Γ.Σ. του Αλμυρού, ανέφερε πως οι «οράνιε», πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στις υποδομές τους, ώστε να «βγουν» περισσότεροι ποδοσφαιριστές, αναφέροντας χαρακτηριστικά την περίπτωση του Αγαπάκη.

Αναλυτικά: «Έχω να πω ότι όλα καλώς έχουν ήδη γίνει. Όλες οι διοικήσεις που έχουν περάσει από την ομάδα τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτως της γραμμής που ακολούθησαν, έχουν καταφέρει πολλά. Όποιος ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γνωρίζει πόσο δύσκολα είναι τα έσοδα και πόσο εύκολα τα έξοδα.

Η κάθε διοίκηση τραβάει διαφορετική γραμμή. Ένα φωτεινό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Αγαπάκη, ο οποίος, όπως είπες πρόεδρε, δούλεψε από την ακαδημία και είναι λόγος πριν την Σούπερ Λιγκ. Το 2019 υπήρχαν πολλοί Αγαπάκηδες ισάξιοι, όλοι τους ήταν παιδιά που είχαν ένα πρωτάθλημα στην πλάτη και έναν πρωταθλητισμό. Πρέπει να στοχεύσουμε να δημιουργήσουμε και άλλους πολλούς Αγαπάκηδες και να δώσουμε ευκαιρίες, προκειμένου να μην είναι δέσμια ενός ρόστερ που απαρτίζεται από τριάντα παίκτες.

ADVERTISING

Από κει και μετά, θα πρέπει η νέα διοίκηση να κοιτάξει το μέλλον της από τη βάση της. Η βάση είναι να αναπτύξει δικούς της παίκτες και να περιμαζέψει γηγενείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

Φέτος είχαμε μια ανεπανάληπτη επιτυχία βαθμολογικά. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε περισσότερο τα τμήματα υποδομής. Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα και θα έπρεπε να κοιτάξουμε περισσότερα τις υποδομές, καθώς δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ