Επίσημο των πέντε… πρώτων στον Ζαρό

Με κάθε επισημότητα στον Ζαρό οι πέντε πρώτες ηχηρές προσθήκες.

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας είχε αναφέρει για τις ηχηρές μεταγραφές του Ζαρού και τις συμφωνίες με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές και πλέον η συνεργασία αποκτά επίσημη μορφή.

Γιώργος Κοτζαδάκης, Νίκος Στρατηγάκης, Κώστας Λιουδάκης, Μιχάλης Κοκορέλιας και Γιώργος Κλαπάκης θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν με τον Ζαρό στην Α2 ΕΠΣΗ, με το ιστορικό σωματείο να δείχνει τις βλέψεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ολοκληρώθηκαν οι 5 πρώτες μεταγραφές για την ομάδα μας, τις οποίες και ανακοινώνουμε επίσημα σήμερα, για τη νέα σεζόν στην Α2 κατηγορία! Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζονται οι : Γιώργος Κοτζαδάκης, Νίκος Στρατηγάκης, Κώστας Λιουδάκης (Τερματοφύλακας), Μιχάλης Κοκορέλιας και Γιώργος Κλαπάκης.

Και οι πέντε αποτελούν παίκτες με μεγάλη εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδα μας, στο νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 4 πρώτοι θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα του Α.Ο Ζαρού, ενώ ο Γιώργος Κλαπάκης επιστρέφει μετά απο χρόνια στην ομάδα όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες!!!

Καλώς ορίσατε και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς!».Click to Hide Advanced Floating Content