Β. Βογιατζής: «Δική μου απόφαση η αποχώρηση, ευχαριστώ τον κ. Ροκάκη»

Για την αποχώρησή του από τα Χανιά, μίλησε στο Grandsport.gr ο Βασίλης Βογιατζής!

Παρελθόν από τα Χανιά Στίκας-Βογιατζής!

ADVERTISING

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας των Χανίων, μίλησε για τη συνεργασία του και την πολύτιμη βοήθεια του προέδρου κ. Ροκάκη, για την αποχώρησή του που όπως ανέφερε ήταν δική του απόφαση αλλά και για το μέλλον που όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είναι καλύτερα για εμένα να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου».

Ο ικανός ποδοσφαιριστής αρχικά αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον κ. Ροκάκη αλλά και την υπόλοιπη ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς τόσο για την βοήθεια σε όλους τους τομείς όσο και για την άψογη συνεργασία με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ροκάκη αλλά και με ολόκληρη την ΠΑΕ Χανιά έναν προς ένα… Ακόμη θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Αμανατίδη που ήταν πάντα δίπλα μ από την πρώτη στιγμή σε όλα…»

Στη συνέχεια μίλησε για την αποχώρησή του όπως μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αποχώρησα με εντελώς δίκη μου απόφαση ήταν κάτι που ήθελα εγώ και μόνο εγώ. Στο τέλος η ομάδα κατάλαβε και σεβάστηκε τα θέλω μου και τις σκέψεις μου και λύσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα κοινή συναίνεσή την συνεργασία μας…

ADVERTISING

Ζύγισα κάποια πράγματα όσο αφορά το μέλλον μου και την σταδιοδρομία μου τι είναι καλύτερο για μένα σε όλους τους τομείς, ποδοσφαιρικούς, οικονομικούς και μη με βάση κάποιες προτάσεις που είχαν ξεκινήσει να έρχονται καθώς πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και έτσι αποφάσισα καλύτερα να συνεχίσω κάπου άλλου την καριέρα μου».

Τέλος ο ίδιος θέλησε να ευχηθεί στους ανθρώπους της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους που απαρτίζουν αυτή την οικογένεια καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες στους στόχους που έχουν θέσει σαν ομάδα από το καλοκαίρι».Click to Hide Advanced Floating Content