Μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Ποσειδώνα…

Ο Ποσειδώνας αποτελεί μια από τις ιστορικότερες ομάδες του Ηρακλείου, ωστόσο η φετινή χρονιά, όσον αφορά τα αποτελέσματα, δεν συνάδει με την ιστορία του.

Γιατί κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους ποδοσφαιριστές πως δεν προσπάθησαν, το αντίθετο, άπαντες έδωσαν το 100% για να βοηθήσουν την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Όμως μετά από μια εξαιρετική περσινή χρονιά, όπου τερμάτισε στην 6η θέση της Α1 ΕΠΣΗ, ως νεοφώτιστος από την Α2 ΕΠΣΗ, τη φετινή σεζόν, έγιναν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, το ρόστερ μειώθηκε και αποδυναμώθηκε σημαντικά, με τον Ποσειδώνα πέρα από την πρεμιέρα (4-0 τον ΠΑΝΟΜ) να μην παίρνει άλλη νίκη.

ADVERTISING

Μια ισοπαλία με την Τύλισο και μια ισοπαλία με τον Ηρόδοτο, όπου του «έκοψε» ουσιαστικά το πρωτάθλημα, ήταν τα άλλα δύο θετικά αποτελέσματα που πήρε σε μια πολύ δύσκολη σεζόν, ολοκληρώνοντας με 5 μόλις βαθμούς (1-2-27).

12 ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν τα 17 τέρματα που σημείωσε, σκοράροντας μόλις 4 εκτός έδρας, όπου δεν συγκέντρωσε κανένα βαθμό.

Το ζήτημα είναι τι θα γίνει τη νέα χρονιά, με ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης, να μην συνάδει η παρουσία του στις χαμηλότερες κατηγορίες….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ