Δύο πρόσωπα τη φετινή σεζόν η Δαμάστα – Οι αριθμοί

Η Δαμάστα ολοκλήρωσε τη σεζόν, κερδίζοντας την παραμονή στην κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, όμως υπήρχε η πεποίθηση πως θα μπορούσε να τερματίσει ψηλότερα από την 13η θέση.

Το σύνολο του Δημήτρη Κόκκινου, παρουσίασε δύο πρόσωπα τη φετινή σεζόν: Έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, όπου έφτασε μέχρι και την πρώτη πεντάδα και ένα καταστροφικό δεύτερο γύρο, που την έφερε σε δύσκολη θέση και σε σενάρια παραμονής.

Στην πρώτη 15αδα αγώνων, συγκέντρωσε 19 βαθμούς, βρισκόμενη στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όμως στον δεύτερο ο απολογισμός δεν ήταν ανάλογος, μαζεύοντας 13.

ADVERTISING

Στο δεύτερο μισό, όπως και σε πολλά ματς στο πρώτο, πλήρωνε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, με αρκετές και κλασσικές, με την Δαμάστα να αποτελεί μια από τις νεότερες ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο κάτι έλειπε στην τελική προσπάθεια.

Στο φετινό… ταξίδι, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κόκκινος με 8 τέρματα, ακολουθεί ο Ζερβάκης Μάνος με 7, ενώ με 6 ολοκλήρωσε τη χρονιά ο «πεναλτάκιας» Νίκος Διακάκης.

Τρεις ποδοσφαιριστές είχαν το απόλυτο των συμμετοχών (30). Κόκκινος Νίκος (2.673 λεπτά), Γιάννης Κόκκινος (2.509) και Πάρης Κατσαρός (2.270) ήταν εκείνοι που αγωνίστηκαν σε όλα τα ματς.

ADVERTISING

Καλύτερη εκτός, παρά εντός έδρας, έχοντας μακριά από την Δαμάστα 17 βαθμούς (4-5-6), έναντι 15 στο γήπεδο της (4-3-9). Το συνολικό της ρεκόρ ήταν 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Η νεανική ταυτότητα, το αρκετό ταλέντο, το καλό ποδόσφαιρο, αναγνωρίστηκε από πολλούς αντιπάλους και αυτό είναι το κέρδος για το μέλλον της ομάδας..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ