Ο χάρτης της Α1 ΕΠΣΗ για τη σεζόν 2024-25!

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε και το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 σας παρουσιάζει τον χάρτη της επόμενης σεζόν που αναμένουμε ξανά μια εξαιρετική χρονιά.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Οι ομάδες που αποχαιρέτησαν και δεν θα βρίσκονται τη νέα χρονιά στην μεγάλη κατηγορία είναι ο Ποσειδώνας, η Τύλισος και ο Πόρος (το ξέραμε πριν την έναρξη της χρονιάς, καθώς δεν κατέβηκε απλά δήλωσε συμμετοχή).

Τη θέση τους θα καλύψουν δύο ομάδες από την Μεσσαρά που πήραν το πρωτάθλημα στους ομίλους της Α2 ΕΠΣΗ. Ο λόγος για το Ασήμι και τον Ζαρό, με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Α1 παρότι είχαν καιρό να αγωνιστούν (ειδικά το Ασήμι).

ADVERTISING

Συνεχίζουμε με τις ομάδες που θα βρίσκονται σίγουρα τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ: Ηρόδοτος, ΠΑΟΚ, Ρωμανός, Ρούβας, Χερσόνησος, Μνωική, Εργοτέλης, ΑΕΚ, Μοίρες, Δαμάστα ΠΑΝΟΜ και Μοχός.

Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο ΑΟΤ, καθώς αγωνίζεται στους αγώνες μπαράζ. Εφόσον πάρει το μαγικό χαρτάκι θα βρίσκεται στην Γ’ Εθνική, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα παίξει ξανά στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ομάδες του Ηρακλείου από την Γ’ Εθνική δεν θα έχουμε τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ, καθώς τόσο ο Αλμυρός όσο και ο ΠΟΑ πέτυχαν τον στόχο της παραμονής.

ADVERTISING

Αναλυτικά οι ομάδες της νέας χρονιάς: 

  1. Ηρόδοτος,
  2. ΠΑΟΚ
  3. Ρωμανός
  4. Ρούβας
  5. Χερσόνησος
  6. Μινωική
  7. Εργοτέλης
  8. Ανθεστίων
  9. ΑΕΚ
  10. Μοίρες
  11. Δαμάστα
  12. ΠΑΝΟΜ
  13. Μοχός
  14. Ασήμι
  15. Ζαρός
  16. ΑΟΤ*
ΔΗΜΟΦΙΛΗ