Μια μεγάλη δικαίωση για τον Ν. Αεράκη!

Το Ασήμι κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Α2 ΕΠΣΗ και να επιστρέψει μετά από 21 χρόνια στην Α1 με τον πρόεδρο, Νίκο Αεράκη να δικαιώνεται για όλα όσα έχει κάνει για το σωματείο.

Το Ασήμι είναι μέσα στην καρδιά του. Έχει υπηρετήσει την ομάδα του τόπου που από σχεδόν όλα τα πόστα. Ξεκίνησε από παίκτης, πέρασε από την διοίκηση και κατέληξε να είναι πρόεδρος.

Από την περυσινή σεζόν, έβαλε τον πήχη ψηλά μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση προκειμένου να ξανά δει το Ασήμι στην μεγάλη κατηγορία. Μπορεί πέρυσι να μην τα κατάφερε στο πρωτάθλημα, όμως έζησε μοναδικές στιγμές με την πρόκριση της ομάδας στο Final 4.

ADVERTISING

Το φετινό καλοκαίρι άλλαξαν πολλά στο σωματείο, αφού άπαντες ήθελαν να πετύχουν. Τελικά τα κατάφεραν. Το Ασήμι με καλό ποδόσφαιρο και μεγάλες στιγμές την φετινή σεζόν πήρε με ευκολία το πρωτάθλημα και ήδη άπαντες προετοιμάζονται για την επόμενη ιστορική ημέρα.

Ο Νίκος Αεράκης ποτέ δεν τα παράτησε. Πίστεψε στο πλάνο όλων και στις δυνάμεις του και τελικά επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού είδε την ομάδα της καρδιάς του-του τόπου του να επιστρέφει στα μεγάλα… σαλόνια των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ