Μ. Πίτσος: «Δεν περιμέναμε να πάει τόσο ψηλά η σωτηρία – Να τελειώσουμε γεμάτοι το πρωτάθλημα»

Ο Ερμής Ζωνιανών παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο, δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο και ο Μηνάς Πίτσος μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει τόσο ψηλά η παραμονή στην κατηγορία.

Παράλληλα ανέφερε ότι έζησε σπουδαίες στιγμές και νίκες με τον Ερμή Ζωνιανών. Τέλος τόνισε ότι θα δώσουν τα πάντα στα δύο τελευταία ματς, ώστε η ομάδα να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Ήταν ένας καταπληκτικός δεύτερος γύρος που μαζέψαμε περίπου 30 βαθμούς από την ημέρα που ήρθα εγώ και οι συνεργάτες μου στην ομάδα.

Όταν ήρθαμε στον Ερμή Ζωνιανών είχαμε υπολογίσει ότι η παραμονή θα κριθεί στους 40-41 βαθμούς, ωστόσο αυτό άλλαξε και ήταν αδυνάτον να μαζέψουμε τόσους πολλούς βαθμούς, αφού ουσιαστικά δεν έπρεπε να χάσουμε πουθενά στον δεύτερο γύρο.

Βλέπουμε ιστορικές ομάδες να είναι σε δύσκολη θέση ή και ακόμα να παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την αποφυγή υποβιβασμού ή του αγώνα μπαράζ. 

ADVERTISING

Εμείς θα πάμε στα δύο τελευταία παιχνίδια προκειμένου να παίξουμε για τη νίκη, ώστε να αναρριχηθούμε όσο γίνεται και να τελειώσουμε μια καταπληκτική χρονιά τουλάχιστον από την ημέρα που αναλάβαμε την ομάδα.

Όλοι μαζί καταφέραμε να πανηγυρίσουμε σπουδαίες νίκες και να έχουμε αρκετές χαρές. Θέλουμε να τελειώσουμε γεμάτοι το πρωτάθλημα. Ευελπιστώ να έμεινε ευχαριστημένος ο κόσμος από την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. 

Θα τα δώσουμε όλα στα δύο τελευταία ματς για να αποχαιρετήσουμε με ψηλά το κεφάλι. Εύχομαι  σε όλες τις κρητικές ομάδες να μην μπει καμία ομάδα στην διαδικασία μπαράζ για να έχουμε περισσότερες ομάδες γίνεται τη νέα χρονιά».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ