Τι απόδοση δίνουν οι στοιχηματικές στον Γιακουμάκη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Είναι 6ος στην λίστα για το Χρυσό Παπούτσι, ήταν πρώτος σκόρερ σε όλο τον κόσμο για τον Ιανουάριο και οι στοιχηματικές τον έβαλαν στην λίστα για να πάρει το βραβείο.

Έκλεισε τον Ιανουάριο έχοντας πετύχει 11 γκολ! Τα περισσότερα από κάθε άλλον στον κόσμο. Σημείωσε δύο καρέ (με Ντε Χάαγκ και Φίτεσε) και βρέθηκε στην 6η θέση της λίστας για το Χρυσό Παπούτσι πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συζητιέται συνέχεια με τα όσα κάνει στην Ολλανδία και πλέον τον έχουν συμπεριλάβει και οι στοιχηματικές στην λίστα για να πάρει το Χρυσό Παπούτσι.

ADVERTISING

ΟΚ, δεν είναι το φαβορί όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (που τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.20) αλλά και μόνο που βρίσκεται στην λίστα είναι ήδη επιτυχία. Γιατί ναι μεν βρίσκεται στην 6η θέση αλλά οι Γιούνκερ και Πελεγκρίνο (2η και 3η θέση αντίστοιχα) δεν έχουν άλλα ματς να δώσουν μιας και έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματά τους.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης λοιπόν βρίσκεται στην λίστα των στοιχηματικών αλλά με απόδοση 101.00. Οχι γιατί έχει τόσα λιγότερα γκολ. Ο Λεβαντόφσκι είναι στα 24 και ο Ελληνας φορ στα 21 αλλά ο συντελεστής του πρωταθλήματος τον αφήνει τόσο πίσω μιας και έχει 31.5 πόντους την ίδια ώρα που ο Λεβαντόφσκι έχει 48!

Από εκεί και πέρα δεύτερο φαβορί είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε απόδοση 7.00 (είναι στους 30 πόντους) και τρίτο ο Ερλινγκ Χάαλαντ σε απόδοση 15.00 (είναι στους 28 πόντους).Click to Hide Advanced Floating Content