Σύνδεσμος Προπονητών: Αλλαγή «σκυτάλης», προκηρύχθηκαν εκλογές

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, γνωστοποίησε την ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Όπως έγινε γνωστό, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 29 Απριλίου στο «Lido Soccer» από τις 18:00 έως και τις 22:00, με την υπάρχουσα διοίκηση, να ολοκληρώνει τον «κύκλο» της, καθώς αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές.

Πρόθεση διεκδίκησης της προεδρίας, έχει εκφράσει ο Στέλιος Ανωγειανάκης, προπονητής του ΟΦΑ, έχοντας και ανθρώπους του νυν συμβουλίου στο πλευρό του, οι οποίοι θα συμπορευτούν μαζί του, όμως όλα αυτά, θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση-προκήρυξη εκλογών του Συνδέσμου Προπονητών, αναφέρει: «ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Έπειτα από απόφαση της Ε.Ε., που λήφθηκε στην συνεδρίαση της 15 / 04 /2024, ο Σύνδεσμος προπονητών ποδόσφαιρου Ν. Ηρακλείου προκηρύσσει Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 28 Απριλίου ημέρα Κυριακή, στις Εγκαταστάσεις του LINDO SOCCER , και ώρα 18:00 έως 22:00.

Επειδή συνήθως στην πρώτη συνεδρίαση δεν έχουμε απαρτία, για εξυπηρέτηση των μελών μας, παρακαλούμε να προσέλθετε, την Δευτέρα 29η Απριλίου 2024 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, που με αυτό τον τρόπο θα έχουμε μειωμένο ποσοστό απαρτίας, σύμφωνα με το Καταστατικό μας, με θέματα:

ADVERTISING

1. Απολογισμός των πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής
2. Ανάγνωση και Υποβολή Έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.
3. Οικονομικός Απολογισμός.
4. Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής
5. Εκλογή Οργάνων του Συνδέσμου (Προέδρου, Εκτελεστικής Επιτροπής και Ελεγκτικής Επιτροπής).

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας στον γραμματέα του συνδέσμου κ ΦΙΟΛΙΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για τους υποψηφίους
1. Αίτηση
2. Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου(μπορεί να εκδοθεί άμεσα μέσω gov.gr)
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι, δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του Παραρτήματος Α του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. και του άρθρου 3 του Ν 2725/1999.

ADVERTISING

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Για το Ε.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ADVERTISING

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΦΙΟΛΙΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ