Κ. Ανδρεαδάκης: «Υπάρχει τρομερό κλίμα, όποτε δεν υπήρχε καμία αμφιβολία αν θα ανανέωνα»

Ο Κώστας Ανδρεαδάκης θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στη Μινωική.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας του με την «μπάρτσα», τονίζοντας πως η συμπεριφορά των ανθρώπων της Μινωικής και το τρομερό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το αν θα ανανέωνε.

Παράλληλα τόνισε πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, για να πετύχει η Μινωική τους

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πέρυσι που πήγα Ιανουάριο στην ομάδα και μέχρι να τελειώσει η χρονιά μου συμπεριφέρθηκαν άψογα, διοίκηση, προπονητής και παίκτες, λες και ήμουν χρόνια στην ομάδα.  Υπάρχει τρομερό κλίμα, όποτε δεν υπήρχε καμία αμφιβολία αν θα ανανέωνα.

Ο προπονητής μου Μπάμπης Ντάγκινης έχει καταφέρει να ενώσει μεγαλύτερους παίκτες και μικρότερους σε ηλικία και έχει βοηθήσει αυτό στο άριστο κλίμα και φυσικά, ένας από τους λόγους που ανανέωσε ήταν και η δική του παρουσία.

Είμαι χαρούμενος που θα φοράω την ιστορική φανέλα της Μινωικής και φέτος θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, έτσι ώστε να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της

ADVERTISING

Κοινός στόχος είναι να παίξουμε όμορφο και ελκυστικό  ποδόσφαιρο. Εύχομαι σε όλους υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.