Παρελθόν από τον Ποσειδώνα ο Σ. Γεωργόπουλος – «Ήταν τιμή μου»

Ο Σάκης Γεωργόπουλος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ποσειδώνα, καθώς ο ίδιος με δηλώσεις του γνωστοποίησε την αποχώρηση του.

Σε μια δύσκολη χρονιά για το σωματείο, ο ικανός τεχνικός ήρθε μεσούσης της σεζόν, αλλάζοντας προς το καλύτερο την εικόνα του ιστορικού σωματείου, με τα στοιχεία του πάθους, της έντασης και της αυταπάρνησης να χαρακτηρίζουν το στυλ της ομάδας.

Φυσικά, αποκορύφωμα ήταν η ισοπαλία με τον Ηρόδοτο υπό τις οδηγίες του, όπου ουσιαστικά σε μεγάλο βαθμό, στέρησε το πρωτάθλημα στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Η συνεργασία μου με την ομάδα του Ποσειδώνα ολοκληρώθηκε. Ήταν τιμή μου αλλά και ιδιαίτερη χαρά που ήμουν στον πάγκο μιας τόσο ιστορικής ομάδας.

Ευχαριστώ πολύ τους ποδοσφαιριστές μου για τη συνεργασία καθώς και τους Μανώλη Κλωνάρη, Αντώνη Βλαχάκη που προσάθησαν όσο μπορούσαν για να μείνει ζωντανό στο σωματείο.

Ήρθα στην πιο δύσκολη στγιμή, γνωρίζοντας ότι η ομάδα ήταν σε δεινή και θέλοντας ουσιαστικά να σχεδιάσω την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως επιθυμούσα και δεν έγιναν όπως μου είχαν υποσχεθεί κι ως εκ τούτου η συνεργασία μου με το ιστορικό αυτό σωματείο δεν συνεχίζεται.

Εύχομαι από καρδιάς σε αυτήν την μεγάλη ομάδα να βρει δρόμο της και να επιστρέψει στις κατηγορίες που ανήκει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P