Μινωική: Μία πετυχημένη χρονιά με τη «σφραγίδα» του Γιάννη Χατζησεβαστού!

«Μεταμορφωμένη» εμφανίζεται η Μινωική από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιάννης Χατζησεβαστός, καθώς χαρακτηριστικό είναι πως με τον έμπειρο τεχνικό που ανέλαβε στα μέσα της σεζόν η «Μπάρτσα» μάζεψε τους 25 από τους 38 βαθμούς της στο πρωτάθλημα!

Με πολλές δυσκολίες ξεκίνησε η φετινή χρονιά για την ιστορική ομάδα της Φορτέτσας, που ξεκίνησε τη σεζόν καθυστερημένα, λόγω της γνωστής υπόθεσης του Μητρώου, η οποία όχι μόνο ανάγκασε τη Μινωική να αρχίσει αργότερα από τις υπόλοιπες ομάδες της αγωνιστικές υποχρεώσεις της, αλλά την υποχρέωσε να δώσει πάρα πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα -είχε δώσει εννιά αγώνες σε ένα μήνα (!)-.

Όπως είναι λογικό αυτή η εξέλιξη κόστισε σοβαρά στη Μινωική, που έμεινε πολύ πίσω βαθμολογικά, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να έμοιαζε πιο ορατός από ποτέ. Ωστόσο μετά το τέλος του πρώτου γύρου η διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση και ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Χατζησεβαστό και από εκείνη τη στιγμή τα πάντα άλλαξαν.

ADVERTISING

Η ομάδα άρχισε να παίρνει θετικά αποτελέσματα, να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ανεβαίνει βαθμολογικά. Μάλιστα αυτή τη στιγμή, μία αγωνιστική πριν το φινάλε η Μινωική έχει «κλειδώσει» την παρουσία της στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ούσα 7η με 38 πόντους. Από αυτή τη συγκομιδή ο Γιάννης Χατζησεβαστός «ευθύνεται» για τους 25 βαθμούς, δηλαδή το εντυπωσιακό ποσοστό του 65% των βαθμών της Μινωικής ήρθε με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο και μάλιστα σε ένα σύνολο το οποίο ανέλαβε στα μέσα της περιόδου.

Σίγουρα μία χρονιά που ξεκίνησε με δυσκολίες, εξελίχτηκε σε επιτυχημένη για την «Μπάρτσα» και αυτή η… μεταμόρφωση έχει ξεκάθαρα τη σφραγίδα του Γιάννη Χατζησεβαστού!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ