Φινάλε με νίκη και 7η θέση για την Μινωική, 0-1 την Δαμάστα

Η Μινωική με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στακάκη, επικράτησε της Δαμάστας με 0-1 και έκλεισε την φετινή χρονιά στην 7η θέση, με τους γηπεδούχους να τερματίσουν στην 13η θέση της Α1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352638″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352638″]

Ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις έγινε στη Δαμάστα, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Μινωική, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και χωρίς σκοπιμότητες από τις δύο ομάδες.

Η «μπάρτσα» μπήκε δυνατά και πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών είχε δοκάρι με τον Τζεβαμπινά, με την Δαμάστα να απειλεί με τον Ρουμπάκη, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στη συνέχεια, δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα. Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, μεγάλη ευκαιρία η Μινωική με τον Πατσάκη να μην μπορεί να νικήσει τον Χατζιδάκη και όσο περνούσε η ώρα το ματς έδειχνε πως θα έληγε ισόπαλο, όμως η Μινωική κέρδισε πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου το αξιοποίησε ο Στακάκης, για το 0-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στην 7η θέση η Μινωική υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζησεβαστού, 13η τερμάτισε η Δαμάστα, η οποία αδίκησε τον εαυτό της.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352638″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P