Μεταγραφική ενίσχυση με Κασαπάκη, Μιχελακάκη, Κοκολάκη και Χατζησεβαστό η Τριτωνία!

Σε τέσσερις ιδιαίτερα σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Τριτωνία καθώς απέκτησε τους Βαγγέλη Κασσαπάκη, Τόλη Κοκολάκη Κώστα Μιχελακάκη και Στέργιο Χατζησεβαστό!

Η Τριτωνία ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν και μετά την απόκτηση του Βασίλη Χατζιδάκη και του Μαρίνου Παπουτσάκη προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ακόμα ποδοσφαιριστών προχωρώντας σε ιδιαίτερα σημαντικές προσθήκες.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Αστριτσίου ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Τόλη Κοκολάκη, Βαγγέλη Κασαπάκη, Κώστα Μιχελακάκη και Στέργιο Χατζησεβαστό προχωρώντας σημαντικά στην ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Κοκολάκης αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γόρτυνα, ενώ ο Κασαπάκης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κ17 ΟΦΗ, Τύλισο, Ζαρό ενώ πέρσι έπαιξε στην Κύπρο με τη φανέλα της Tseri FC.

Όσο αναφορά τον Κώστα Μιχαλακάκη είναι ποδοσφαιριστής με αρκετές παραστάσεις και από παραπάνω κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί στον Πόρο και τον ΑΟΤ μεταξύ άλλων, ενώ ο Χατζησεβαστός ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αστριτσίου.

Αναμφίβολα πρόκειται για σπουδαίες κινήσεις για την ομάδα της Τριτωνίας που προσθέτει ποιότητα και ταλέντο στο ρόστερ της, δίνοντας σημαντικές λύσεις στον τεχνικό της ομάδας Χρήστο Καργιώτη!

Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αναμένεται να δώσουν το παρών αύριο στην πρώτη προπόνηση της Τριτωνίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.