Απέκτησε Χατζιδάκη, ανανέωσαν έντεκα στη Τριτωνία

Την δεύτερη μεταγραφική της προσθήκη ολοκλήρωσε η Τριτωνία, που απέκτησε τον Βασίλη Χατζιδάκη από τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ενώ την ίδια ώρα, έντεκα ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ, συμφώνησαν να παραμείνουν και τι νέα χρονιά στο «Αστρίτσι».

Ο Βασίλης Χατζιδάκης, που αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Κρουσώνα τη περυσινή αγωνιστική περίοδο και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ζαρό, Μοίρες και Δόξα Γαλιάς, είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Τριτωνίας, μετά την επιστροφή του Μαρίνου Παπουτσάκη.

Όσο αναφορά το… περυσινό ρόστερ, οι Φτυλάκης, Λαδιανός, Χουδετσανάκης, Ζαρκαδούλας, Μανουσάκης, Ντραγκόντι, Κλινάκης, Πηρουνάκης, Μπαλόκας, Γαρεφαλάκης και Μάρκου, συμφώνησαν με τη διοίκηση να αγωνιστούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του Αστριτσίου.

Σχετικά με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που είχαν παραχωρηθεί σε Γιούχτα και Ηρόδοτο, οι Πίτσος-Αγγελιδάκης, υπολογίζονται αλλά σε περίπτωση που επιθυμούν οι ομάδες να τους κρατήσουν, δεν θα αρνηθούν οι άνθρωποι της Τριτωνίας.

Ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει με γοργούς ρυθμούς, ενώ η διοίκηση «τρέχει» πολλές μαζικές ενέργειες, καθώς πέραν του σχεδιασμού, διοργανώνουν συναυλία με την Ελένη Βιτάλη που θα διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου και οι λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα, διοργανώνουν και το μεγάλο φιλικό παιχνίδι Παλαιμάχων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, που θα διεξαχθεί 30 Αυγούστου στο Αστρίτσι.

Όσο αναφορά τώρα το γήπεδο της ομάδας, εκεί θα πραγματοποιηθούν εργασίες, προκειμένου να τοποθετηθεί ηλεκτροφωτισμός, έτσι ώστε η Τριτωνία να μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδό της για τις προπονήσεις.