Στο πλευρό της οικογένειας του Δ. Γεωργαλή και ο ΠΑΟ Δειλινών

Μετά την κίνηση του Πόρου, να μαζέψει χρήματα για την οικογένεια του εκλιπόντα, Δημήτρη Γεωργαλή, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟ Δειλινών, αποφάσισε μετά την έκτακτο συνεδρίαση, να παραμείνουν ανοιχτά τα γραφεία της ομάδας, αύριο (03/04), με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του σωματείου, αποφάσισαν να μην παρευρεθούν στην εξόδιο ακολουθία λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ενώ αντί για στεφάνι, θα προφέρουν 100 ευρώ στην οικογένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ Δειλινών: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Π.Α.Ο. Δειλινών, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 2 Απριλίου του έτους 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του και αποφάσισε ομόφωνα ότι:

Σεβόμενοι τις οδηγίες της κυβέρνησης για απαγόρευση σε συμμετοχή εξόδιου ακολουθίας άνω των εννέα (9) ατόμων:

  • Δεν θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία
  • Αντί στεφάνου θα καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ στην οικογένεια του εκλιπόντος
  • Στο πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές μας να αγωνισθούν με μαύρα περιβραχιόνια

Υ.Γ. Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. αποφασίσαμε ότι τα γραφεία της ομάδας μας θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Δημήτρη από αύριο, 03/04/21-09/04/21.

Παρακαλούμε ότι μπορεί και φυσικά όποιος μπορεί, να συμβάλλει  σ’ αυτήν την κίνηση του σωματείου μας.

Θα κρατηθεί λίστα με τα ονόματα και τα ποσά τα οποία θα παραδοθούν στην οικογένεια».