Ν. Συριγωνάκης: «Μας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή» (vid)

Χαρούμενος για το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί το 3ο Final 4 στον Δήμο Πεδιάδας εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Συριγωνάκης.

Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, αρχικά συνεχάρη τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final 4 ενώ ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά τον στόχο που έχουν όλοι για την διοργάνωση αυτή.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους μας όπου για μια ακόμα φορά βρισκόμαστε στο Αρκαλοχώρι και ανακοινώνουμε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα λάβει χώρα στον δήμο μας.

Είναι η τελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, με δύο αγώνες ημιτελικούς στα γήπεδα Καστελίου-Θραψανού και στον τελικό να λαμβάνει χώρα στο σύγχρονο στάδιο Αρκαλοχωρίου.

Είμαστε σίγουροι ότι μέσα από την συνεργασία όλων μας το τουρνουά θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Μας δίνεται η ευκαιρία και δεν θα πάει χαμένη να αποδείξουμε για άλλη μια χρονιά ότι για όλους εμάς το ποδόσφαιρο είναι χαρά, γιορτή, διασκέδαση και πολιτισμός.

Αφού συγχαρώ πρώτα τις ομάδες που με κόπο έφτασαν στην τελική φάση του κυπέλλου, να ευχηθώ καλή επιτυχία, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσετε όλες σας τις δυνάμεις για να μας προσφέρεται όμορφο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να διαφημίσετε τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και το ευ αγωνίζεσθαιι.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να δουν όλους τους αγώνες και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αναλαμβάνουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα με τεράστια επιτυχία».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P