Στ. Μαματζάκης: «Είναι τιμή για τον ΠΑΝΟΜ και εμένα να βρισκόμαστε εδώ – Θα βάλουμε δύσκολα στον Μανώλη» (vid)

Για την συμμετοχή του ΠΑΝΟΜ στο Final 4, για την πίστη που έχει στην ομάδα του, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Μανώλη Σουτζή μίλησε στην συνέντευξη τύπου ο Σταμάτης Μαματζάκης. 

Αρχικά ανέφερε: «Για τον ΠΑΝΟΜ είναι μια τιμή και για εμένα προσωπικά. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι σε αυτό τον θεσμό. Η ομάδα του ΠΑΝΟΜ κατά καιρούς έχει πάρει κύπελλα, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε με όποιες πιθανότητες έχουμε. Το έργο μας είναι δύσκολο γιατί παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε παραπάνω κατηγορία. Είναι ένα ματς και θα παλέψουμε να διεκδικήσουμε με τις πιθανότητες που έχουμε το παιχνίδι».

Για την σχέση του με τον Μανώλη Σουτζή και τα πειράγματα: «Να ξέρετε ότι αυτές οι 10 ημέρες που έχει γίνει η κλήρωση υπάρχει αρκετό πείραγμα. Και εγώ και ο Μανώλης, προσπαθούμε να πάμε στον ημιτελικό και να είμαστε οι δύο ανάλαφροι, να περάσουμε καλά, γιατί έχουμε περάσει πολλά με τον Μανώλη και όλο αυτό εμένα μου δίνει χαρά.

Δεν κοιτάζω ποιος θα κερδίσει, πρέπει να είναι γιορτή και αυτό προσπαθώ να περάσω την ομάδα μου. Εγώ έχω κατασκοπεύσει, όπως και αυτός μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και είδε τα συστήματα. Θα προσπαθήσουμε να μπερδέψουμε ο ένας τον άλλον αλλά δυστυχώς θα περάσει δύσκολα».

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P