Β. Κρασανάκης: «Η φανέλα του Ηροδότου μας επιβάλει να μεγαλώσουμε το ποσοστό που μας αναλογεί» (vid)

Ο Ηρόδοτος θα μπει με στόχο να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες του για την πρόκριση στον τελικό σύμφωνα με τον Βασίλη Κρασανάκη. 

Ο έμπειρος τεχνικός αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Φραντζέσκο, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Ηρόδοτος έχει βαριά φανέλα και θα μπει στο ματς προκειμένου να κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πέρυσι είχα την τύχη να είμαι οδηγός στην ομάδα του ΠΑΟΚ και να κατακτήσουμε το κύπελλο που έδωσε χαρά στο χωριό και στους ίδιους γιατί οι κόποι ανταμείβονται κατακτώντας ένα τρόπαιο.

Η φετινή διοργάνωση είναι καλύτερη γιατί έχει δύο ομάδες που έχουν δείξει την δυναμική τους στην Γ’ Εθνική. Έχουν τον απέραντο σεβασμό μας, ο ΠΟΑ είναι ο Πολυνίκης του θεσμού, έχει έναν προπονητή που δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τον κ. Φραντζέσκο, έχει δείξει το στίγμα του στην ομάδα.

Τώρα όσον αφορά το δικό μας κομμάτι της ΕΠΣΗ, στο κομμάτι του τοπικού πρωταθλήματος, ο Σταμάτης Μαματζάκης χαίρομαι που είμαστε εδώ μαζί γιατί από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα έδειξε άλλη εικόνα και δίκαια βρίσκεται εδώ.

Για το ζευγάρι μας, σίγουρα εγώ δεν θα πω ότι όταν ανέλαβα τον Ηρόδοτο ήταν στόχος μας να βρεθούμε εδώ, όμως η πορεία μας έδειξε ότι είμαστε μια ομάδα με βαριά φανέλα,

Η φανέλα του Ηροδότου επιβάλει όταν μπούμε στο γήπεδο να μεγαλώσουμε το ποσοστό που μας αναλογεί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο και αν όχι τουλάχιστον να φύγουμε μαχόμενοι . Σε αυτά τα ματς δεν παίζει η τακτική, παίζει η καρδιά και η θέληση, ευελπιστώ να είμαστε σε καλή κατάσταση, να βάλουμε δύσκολα στον ΠΟΑ και αν είμαστε τυχεροί να περάσουμε στον τελικό και μετά είναι ένα ματς».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P