Μιχάλης Βιτσαράς: Στρέφει τη προσοχή στην 3η Κοινότητα

Στην 3η κοινότητα Ηρακλείου και την ευρύτερη περιοχή, έχει στρέψει τη προσοχή του ο Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Βιτσαράς, ο οποίος θα διεκδικήσει να εκπροσωπήσει την περιοχή, μία περιοχή που ο ίδιος την γνωρίζει καλά και ξέρει από… πρώτο χέρι τα προβλήματά της.

Ο Μιχάλης Βιτσαράς, που μετέχει στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» του Υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη, θέλησε να επικεντρωθεί στην 3η κοινότητα, η οποία είναι η περιοχή που και ο ίδιος κατοικεί και γνωρίζει τη πλειοψηφία των προβλημάτων της, κάτι που του δίνει το πλεονέκτημα, να μπορέσει μετέπειτα να βρει λύσεις και να γίνει αποτελεσματικός.

Η 3η κοινότητα, που συμπεριλαμβάνει περιοχές -μεταξύ άλλων- όπως το Τάλως, τα Καμίνια, την Θέρισσο, τον Νέο Κόσμο, τον Ξηροπόταμο, τον Γιόφυρο, τη Λοφούπολη, την Φοινικιά και τις Μαλάδες, είναι μία περιοχή αρκετά απαιτητική, καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, προβλήματα που ήδη γνωρίζει ο Μιχάλης Βιτσαράς και θέλει να βρει λύσεις προς το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της.

ADVERTISING

Η «στροφή» αυτή προς την συγκεκριμένη περιοχή, αποδεικνύει και τις «βλέψεις» του Μιχάλη Βιτσαρά, που ο ίδιος έκρινε ότι στρέφοντας τη προσοχή του σε μία συγκεκριμένη περιοχή, μία περιοχή που γνωρίζει, θα μπορέσει να είναι αποτελεσματικός καθώς οι βλέψεις του είναι υψηλές και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Ο Μιχάλης Βιτσαράς, είχε επικοινωνία με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» Μιχάλη Καραμαλάκη, θέλοντας να τον ευχαριστήσει τόσο για την εμπιστοσύνη, όσο και για την δυνατότητα που του δίνει, να επικεντρωθεί σε μία Κοινότητα (σ.σ. 3η) την οποία γνωρίζει και θέλει να εκπροσωπήσει επάξια.Click to Hide Advanced Floating Content