Ένας αρχηγός που αρνείται να χάσει και έχει κάνει τον Μοχό οικογένεια του!

Ο Γιάννης Σούρσος παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε φέτος έδωσε το παρών όταν η μπάλα έκαιγα και έδειξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του για την παραμονή του Μοχού στην κατηγορία.

Τη σεζόν 2020-21 ο Μοχός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Σούρσου βάζοντας στο ρόστερ έναν παίκτη με εμπειρία και ποιότητα που έμοιαζε ικανός να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες και στην επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Γιάννης Σούρσος παραμένει πιστός… στρατιώτης του Μοχού, έχοντας καταφέρει σπουδαία πράγματα με την ομάδα, αφού εκτός από το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία, έχει δώσει και μια ηρεμία στο σωματείο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής την φετινή χρονιά που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική για τον Μοχό βγήκε μπροστά στα δύσκολα και παρότι αντιμετώπιζε τραυματισμούς ορισμένες φορές έσφιγγε τα δόντια και έπαιζε με πόνο για το καλό της ομάδας.

Ο Γιάννης Σουύρσος είναι ένας αρχηγός που αρνείται να χάσει, αρνείται να παραδοθεί και μέχρι τώρα του έχει βγει αυτό, αφού εκτός από το ότι εμπνέει τους συμπαίκτες του, έχει την δυναμική και την ποιότητα να ανεβάσει την ομάδα και ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Ο κάπτεν του Μοχού, νιώθει την ομάδα πλέον οικογένεια του και αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του και την επιμονή του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P