Μια δωδεκάδα δικών του παιδιών χρησιμοποίησε ο ΠΟΑ στην Γ’ Εθνική

Ο ΠΟΑ πέτυχε τον στόχο της παραμονής, έφτασε στον τελικό του κυπέλλου και η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη αν αναλογιστεί κάποιος ότι χρησιμοποίησε και δώδεκα δικά του παιδιά μέσα στη σεζόν. 

Ο Κώστας Φραντζέσκος από την πρώτη ημέρα που έφτασε στο Ηράκλειο και έπιασε δουλειά στον ΠΟΑ έδωσε μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του ΠΟΑ, γνωρίζοντας την δυναμική που έχει το σωματείο σε αυτό τον τομέα.

Μάλιστα μέσα στην χρονιά παρότι το πρωτάθλημα… έκαιγε και για να μείνεις στην φετινή Γ’ Εθνική χρειαζόταν πρωταθλητισμός, ο ίδιος πήρε το ρίσκο και χρησιμοποίησε έντεκα παίκτες που είναι γέννημα θρέμμα του ΠΟΑ.

Μπορεί οι πρώτοι τέσσερις, Νάτος, Βοργιάς, Γιακουμάκης και Μπέης, να είχαν ήδη παραστάσεις από την περυσινή χρονιά και να μην θεωρούνται πλέον νέο αίμα αλλά βασικά στελέχη της ομάδας, ωστόσο το νεαρό της ηλικίας του και οι εμφανίσεις τους ήταν εξαιρετικές αφήνοντας το στίγμα τους στην φετινή ομάδα.

Εκτός από αυτούς όμως ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε ακόμα τους Αμπατζή, Ανδρεανίδη, Γωνιανάκη, Καλλέργη, Χατζηνικολάκη, Κεραλάκη και Ραπανάκη σε τουλάχιστον ένα παιχνίδι της Γ’ Εθνικής, δείχνοντας πόσο τους υπολογίζει και του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά.

Ο ΠΟΑ με τον ρυθμό που ανεβάζει και εμπιστεύεται τα παιδιά του δείχνει ικανός να έχει μια ομάδα με δικά του παιδιά τα επόμενα χρόνια, κάτι που το εύχονται όλοι στο Ατσαλένιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P