«Οδηγός» ο εκπληκτικός δεύτερος γύρος

Μια πορεία ανάλογη με τον εκπληκτικό δεύτερο γύρο της Α1 ΕΠΣΗ επιθυμούν τη φετινή χρονιά στη Χερσόνησο.

Κάτι καλό ετοιμάζεται στη Χερσόνησο

ADVERTISING

Η ομάδα του λιμανιού πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα της περασμένης περιόδου, καθώς από τις τελευταίες θέσεις που βρέθηκε στο τέλος του πρώτου γύρου, με μια αντεπίθεση διαρκείας τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Άγγελος Βαρδάκης ήταν ο προπονητής που προσέφερε τα μέγιστα σε αυτήν την πορεία, με τη Χερσόνησο να συνεχίζει με τον έμπειρο προπονητή και τη φετινή σεζόν, με τον σχεδιασμό να έχει ξεκινήσει για τα… καλά.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση ποδοσφαιριστών που προσέφεραν τα μέγιστα τη περασμένη σεζόν, κρατώντας και τη νέα σεζόν τον αρχηγό και «βράχο» στην άμυνα Γιώργο Καπετανάκη.

ADVERTISING

Η συνέχεια περιλάμβανε τους Μιχάλη Θεοδωράκη και Αλέξανδρο Φερεντίνο, ενώ και οι  Κωνσταντίνος Μαστοράκης και Μανώλης Τραπιέρης, που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, δηλώνουν παρών για τη νέα σεζόν.

Χιλά, Χαρατσής, Μηλάκης και Πέκι συνεχίζουν και αυτοί τη νέα σεζόν στην ομάδα του λιμανιού, ενώ ήρθαν και οι πρώτες μεταγραφές, με τον πρώτο σκόρερ του Αετού Ανωγείων Λευτέρη Κεφαλογιάννη, να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην ομάδα, ενώ στη Χερσόνησο θα αγωνιστεί και ο Δημήτρης Παπακώστας.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, έγινε… μεταγραφή και στα διοικητικά, με τον Πάρη Τζόρβα, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία ως παράγοντας, έχοντας δυναμική παρουσία ως πρόεδρος της Τριτωνίας, να εντάσσεται στην ομάδα.

ADVERTISING

Η Χερσόνησος συνεχίζει τον σχεδιασμό της με στόχο να «χτίσει» μια ομάδα που θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μια ανάλογη και καλύτερη πορεία τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας ως «καθρέπτη» το εξαιρετικό δεύτερο μισό της περσινής Α1 ΕΠΣΗ.Click to Hide Advanced Floating Content