Αν. Ξυδάκης: «Με σένα Φραγκουλάκη διδάχτηκα – Ευλογία να συνυπάρχει μαζί σου»

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Μιχάλη Φραγκουλάκη που έβαλε τέλος στην καριέρα του έστειλε με ανάρτηση του ο Ανδρέας Ξυδάκης.

Ο Ανδρέας Ξυδάκης μιλάει με πολύ θερμά λόγια για τον σπουδαίο Μιχάλη Φραγκουλάκη, έναν άνθρωπο με μεγάλη παρουσία εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά και και με τεράστια ηγετική ικανότητα.

Μάλιστα ο Αν. Ξυδάκης του δίνει τη δική του ευχή να «σκοτώσει» τον ποδοσφαιριστή μέσα του ώστε να μπορέσει να προχωρήσει:

ADVERTISING

Αναλυτικά έγραψε: «Τώρα που πέφτει η αυλαία και χαμηλώνουν τα φώτα αν μου επιτρέπεις Μιχάλη μου θέλω και εγώ να κλέψω λίγο από την ποδοσφαιρική σου αίγλη και να προσθέσω στον απόηχο που άφησε η ανακοίνωση ότι σταματάς.

Ευλογία για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου να συνυπάρχει από οποιαδήποτε πόστο είναι αυτό.. Με σένα Φραγκουλάκη… διδακτικά από τον τρόπο που έδινες μια «απλή» πάσα από το να υποδεχτείς έχοντας εμψυχώσει, το να πάρεις μια ομάδα από το χέρι και απλά να την οδηγήσεις στην κορφή.

Είναι εύκολο στην εποχή μας να βάζουμε ταμπέλες χαρακτηρίζοντας κάποιον γκρινιάρη, εγώ θα πω όμως συνήθως γίνεται από αυτούς που δεν μπορούν να σε φτάσουν. Να μπουν μέσα στην ψυχή και στο μυαλό..

ADVERTISING

Αυτό που μπορώ να σου ευχηθώ για την συνέχεια είναι να μένεις αυτός που είσαι ακριβώς γνησίως και αυθεντικός, να σκοτώσεις τον ποδοσφαιριστή μέσα σου και το καλύτερο που έχω να σου ευχηθώ να σου τύχουν ποδοσφαιριστές όπως τον Capitano Φραγκουλακη για να σε ανεβάσουν πολύ ψηλά, γιατί τους προπονητές και τους ‘«προέδρους», Μιχαληδες τους κάνουν μάγκες»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ