Όρθιος στον Αθήνα ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη, 0-0 με τη Νέα Ιωνία

Την πρώτη της απώλεια στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ είχε η Νέα Ιωνία που έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη, ο οποίος «χάλασε» τη φιέστα στους γηπεδούχους,

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”463074″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”463074″]

Αρκετές ήταν οι ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Τσίτσα να αποκρούει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Φερναντίνιο στο 23′, ενώ πέντε λεπτά έδιωξε δύσκολα του φάουλ του Πλατέλλα.

Στο 32′ το πλασέ του Μερόλλι μπλόκαρε ο Μπαλασάκης, ενώ στο 38′ ο Βεζιρτζόγλου έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά ο Δάσκαλος πρόλαβε να απομακρύνει.

Σημαντική ευκαιρία έχασε με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Απόλλων, μα τον Μπαλασάκης να αποκρούει την προσπάθεια του Ψαράκη.

Η πιο μεγάλη φάση στο ματς ήρθε στο 56′ όταν η Νέα Ιωνία κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Ταβάρες από τον Παληγεώργο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πλατέλλας, ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στη συνέχεια σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ!

Στο 74′ η κεφαλιά του Ταβάρες πέρασε ελάχιστα άουτ! Το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τους χανιώτες να παίρνουν έναν σπουδαίο βαθμό γοήτρου, με τη Νέα Ιωνία να πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”463074″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P