Δαμάστα: «Ελπίζουμε στην σύντομη επιστροφή του Γαβαλά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ηρακλείου»

Προβληματισμό έφερε στην Δαμάστα η αποχώρηση του Θωμά Γαβαλά από την προεδρία του Αλμυρού και από το ποδόσφαιρο. 

Η διοίκηση της Δαμάστας με ανακοίνωση της αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε ο Θωμάς Γαβαλάς να αποχωρήσει από τον Αλμυρό λέγοντας πως είναι ένα φαινόμενο που συναντούν πολλά σωματεία.

Τέλος ευχήθηκε ο Θωμάς Γαβαλάς να επιστρέψει άμεσα στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο,  καθώς η προσφορά του είναι σημαντική.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Μεγάλο προβληματισμό μας προκαλεί η παραίτηση του Θωμά Γαβαλά από την Διοίκηση του Αλμυρού και η αποχώρηση του(πιστεύουμε προσωρινή) από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η πολύ επιτυχημένη πορεία της ομάδας του Γαζίου τα τελευταία χρόνια είναι το αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής εργασίας του ίδιου προσωπικά καθώς και των άμεσων συνεργατών του στο ΔΣ και στο Ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Αλμυρού.

Τους λόγους(πλην των επαγγελματικών υποχρεώσεων) που οδήγησαν τον Θωμά Γαβαλά και των συνεργατών του στην παραίτηση, δυστυχώς τους συναντούμε σε πολλά σωματεία και είναι ένα φαινόμενο που πραγματικά μας στεναχωρεί.

ADVERTISING

Ελπίζουμε στην σύντομη επιστροφή του Θωμά Γαβαλά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ηρακλείου γιατί η προσφορά του στο άθλημα είναι πολύ σημαντική και το κενό που αφήνει μεγάλο.

Στην ομάδα του Αλμυρού ευχόμαστε να βρει άμεσα τους κατάλληλους ανθρώπους που θα οδηγήσουν την ομάδα με ασφάλεια και επιτυχία στο μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ