Τα συλλυπητήρια των ομάδων της ΕΠΣΗ για το χαμό του Μ. Μπαλουζάκη!

Τα σωματεία της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό του παρατηρητή Μανώλη Μπαλουζάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπών Μπαλουζάκη Μανώλη για τον πρόωρο χαμό του.

Ο αγαπητός σε όλους μας παρατηρητής είχε προσφέρει τα μέγιστα στο χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τώρα και δεκαετίες… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ADVERTISING

Από την άλλη πλευρά ο Μαραθώνας στην ανακοίνωση του, τονίζει: «Το. Δ.Σ. του Μαραθώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Μανώλη Μπαλουζάκη για το χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Τα συλλυπητήρια της Ροδιάς: «Το Δ.Σ της Ροδιάς, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την οδύνη στην οικογένεια του Μανόλη Μπαλουζάκη που έφυγε από τη ζωή. Ο Μανόλης ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για το τοπικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τεράστια προσφορά . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η διοίκηση του Αθλόπολις, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους, με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η διεύθυνση και τα στελέχη της ακαδημίας του Αθλόπολις, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για την απροσδόκητο χαμό του κυρίου Μπαλουζάκη. Ήταν ένας από τους ανθρώπους στολίδι στα γήπεδα του Ηρακλείου και η αδυναμία μας προς το πρόσωπό του ήταν τεράστια. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content