Τα συλλυπητήρια των ομάδων της ΕΠΣΗ για το χαμό του Μ. Μπαλουζάκη!

Τα σωματεία της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό του παρατηρητή Μανώλη Μπαλουζάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο ΠΑΟ Κρουσώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπών Μπαλουζάκη Μανώλη για τον πρόωρο χαμό του.

Ο αγαπητός σε όλους μας παρατηρητής είχε προσφέρει τα μέγιστα στο χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τώρα και δεκαετίες… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Από την άλλη πλευρά ο Μαραθώνας στην ανακοίνωση του, τονίζει: «Το. Δ.Σ. του Μαραθώνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Μανώλη Μπαλουζάκη για το χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Τα συλλυπητήρια της Ροδιάς: «Το Δ.Σ της Ροδιάς, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την οδύνη στην οικογένεια του Μανόλη Μπαλουζάκη που έφυγε από τη ζωή. Ο Μανόλης ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για το τοπικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τεράστια προσφορά . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η διοίκηση του Αθλόπολις, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους, με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η διεύθυνση και τα στελέχη της ακαδημίας του Αθλόπολις, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για την απροσδόκητο χαμό του κυρίου Μπαλουζάκη. Ήταν ένας από τους ανθρώπους στολίδι στα γήπεδα του Ηρακλείου και η αδυναμία μας προς το πρόσωπό του ήταν τεράστια. Συλλυπητήρια στους οικείους του».