Για την πρόκριση στους «4» στη Βοιωτία η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ!

Έφτασε η μεγάλη ώρα για Μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ, που σε λίγες ώρες δοκιμάζεται στη Βοιωτία με έπαθλο την πρόκριση της στα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος!

https://grandsport.gr/462973-mikti-k14-i-megali-anametrisi-stin-voiotia-live-sto-grandsport/

Την πρόκριση της στην τελική τετράδα του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων είναι έτοιμη να διεκδικήσει η ομάδα Κ14 του Ηρακλείου, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με το αντίστοιχο συγκρότημα της Βοιωτίας, στο γήπεδο Αγία Γεωργίου Λιβαδειάς σε μία αναμέτρηση που έχει σέντρα στις 15:00.

Η ομάδα του Βασίλη Κασσαπάκη έχει φτάσει από χθες αεροπορικώς στην Αθήνα, από οπού μετέβη οδικώς μέχρι τη Βοιωτία, οπού και κατέλυσε η αποστολή.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις της ομάδας και άπαντες είναι πανέτοιμη για να παλέψουν για τη μεγάλη πρόκριση. Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι είναι νοκ άουτ, διάρκειας 80 λεπτών και αν δεν προκύψει νικητής, τότε η ομάδα που θα πάρει εισιτήριο για τα ημιτελικά θα αναδειχθεί μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Την αποστολή συνοδεύουν από την Ένωση, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο Βαγγέλης Πετούσης και φυσικά η «ψυχή» των Μικτών ομάδων, Βαγγέλης Παπαγγελής.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Πλαϊτης Γιώργος Αθλόπολις
Λέσι Αριόν Αθλόπολις
Πατραμάνης Δημήτρης Αθλόπολις
Κογκάκης Στέφανος ΠΟΑ
Ξυδάκης Βαγγέλης ΠΟΑ
Κάββαλος Γιάννης ΠΟΑ
Αγαπάκης Μιχάλης ΠΑΟ
Γιακουμάκης Ζαχαρίας ΠΑΟ
Μπουλούκας Στέλιος ΠΑΟ
Σαρόγλου Δημήτρης ΠΑΟ
Αλεξάκης Τρύφωνας Gerrard
Πατεράκης Ανδρέας Λίντο
Κλάδος Δημήτρης Λίντο
Παπαδάκης Γιάννης Λίντο
Γιωργομιχελάκης Δημήτρης Λίντο
Βαρδαλαχάκης Σπύρος Λίντο
Νόργκεν Υζάι Εργοτέλης
Παπαφραγκάκης Γιώργος Εργοτέλης
Γεωργακόπουλος Γιάννης Εργοτέλης

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P