Η απίθανη διετία του Ακ. Κουράκη με τα 76 γκολ!

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ έχοντας για μια ακόμη σεζόν τον Άκη Κουράκη σε τρομακτική κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ την περυσινή σεζόν κατέκτησε το κύπελλο της ΕΣΠΗ, ενώ έφτασε μια… ανάσα από το πρωτάθλημα όπου το έχασε στις λεπτομέρειες από τον ΠΟΑ.

Ο Άκης Κουράκης, πραγματοποίησε μαγική χρονιά τότε με 36 τέρματα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς μαζί με τον Γιακουμάκη.

Η φετινή σεζόν αναμενόταν παρόμοια για το νεαρό φορ, ο οποίος παρότι είχε προτάσεις από παραπάνω κατηγορίες έκλεισε τα αυτιά του και έμεινε στον ΠΑΟΚ να βοηθήσει.

Ο ίδιος μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τη σεζόν, όμως όταν βρήκε ρυθμό έμοιαζε ανίκητος βοηθώντας τα μέγιστα, ώστε ο ΠΑΟΚ να κάνει την αντεπίθεση του και να τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος πίσω από ΑΟΤ και Ηρόδοτο.

Η φετινή χρονιά ήταν απολαυστική για τον ίδιο αφού σκόραρε 40 τέρματα παίρνοντας φέτος το χρυσό παπούτσι, αφού κανένας δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει στο ρυθμό που σκόραρε.

Ο Κουράκης κατάφερε να πετύχει 76 γκολ στις δύο χρονιές που αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΟΚ αφήνοντας κόσμο, διοίκηση και προπονητικό επιτελείο με το στόμα… ανοιχτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P