Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ο Μαραθώνας πρωταθλητής!

Η ομάδα των Καλεσσών έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου, καθώς ήταν από την αρχή η καλύτερη ομάδα στην Β2 κατηγορία της ΕΠΣΗ!

Τα Καλέσσα πανηγυρίζουν, καθώς το καμάρι τους, ο ιστορικός Μαραθώνας επιστρέφει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Το σύνολο του Μάκη Λυκούδη μέσα από μία μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι από μηδενική βάση, κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά να χτίσει μία εξαιρετική ομάδα που έφτασε στην κορυφή, αν και δεν ήταν εξ’ αρχής ο φετινός στόχος.

Η άφιξη όμως ορισμένων εμπείρων ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα, όπως ο Νίκος Στρατηγάκης και ο Βασίλης Βατσινάς, σε συνδυασμό με τα ταλαντούχα παιδιά από την αναπτυξιακή ομάδα του Candia, δημιούργησαν μία εξαιρετική ομάδα που έδειξε από την αρχή την ποιότητα της.

Ο Μαραθώνας ολοκληρώνει τη σεζόν με μόλις μία ήττα, με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας σκοράρει 110 γκολ, ενώ αναδείχτηκε νικητής σε όλα τα ντέρμπι που έκριναν την πορεία του πρωταθλήματος. Ακόμα και όταν τα πράγματα είχαν δυσκολέψει μετά την ήττα από την Θέρισσο, η ομάδα των Καλεσσών κράτησε την ψυχραιμία της και με ένα τρομερό σερί νικών ανέβηκε στον «θρόνο» του πρωταθλητή, δείχνοντας και χαρακτήρα σε παιχνίδια που «στράβωσαν» (Νέοι Ηροδότου, Μαρτινέγκο).

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Μαραθώνας ήταν η καλύτερη ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα με αξιόλογους αντιπάλους όπως οι Κουνάβοι, η Θέρισσος και ο Κόρακας, με την ομάδα των Καλεσσών να φτάνει άξια στην κορυφή! Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό, με την επομένη ημέρα να αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P