Δαμάστα: «Να βάλουμε στέρεες βάσεις για το μέλλον της ομάδας»

Εξέδωσε ανακοίνωσε το νέο Δ.Σ.

Το διοικητικό σχήμα της Δαμάστας έγινε σήμερα γνωστό και οι ιθύνοντες του συλλόγου τονίζουν ότι στόχος είναι να παίξει η ομάδα ωραίο ποδόσφαιρο και να μπουν στέρεες βάσεις για το μέλλον. Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα:

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις η ομάδα μας να έχει άλλη μια αξιοπρεπή παρουσία και να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

ADVERTISING

Στόχος μας για φέτος είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να πρωταγωνιστήσουμε όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια και να δώσουμε  ευκαιρίες στα νέα παιδιά που θα είναι στην ομάδα μας. Είμαστε εδώ για να ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με την ακαδημία του CANDIA που οι καρποί της ήδη άρχισαν να αποδίδουν.

Θέλουμε να βάλουμε στέρεες βάσεις για το μέλλον της ομάδας μας, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να προετοιμάσουμε το έδαφος  για την επόμενη χρονιά (2023) που θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ τα Σαράντα (40) χρόνια από την ίδρυση της».

Συνεχίζει στην προεδρία της Δαμάστας ο Γ. Πολυχρονάκης!

ADVERTISING

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.