Φ. Μουρτζανός: «Ήδη κοιτάζουμε την επόμενη μέρα, η Επισκοπή έχει τις βάσεις, τη φανέλα, τη δυναμική να επιστρέψει»

Ο συνεργάτης του Π. Καραντάθα, ο Φίλιππος Μουρτζανός μίλησε μετά το ματς με τον Πανιώνιο και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα που ήδη αυτή σκέφτονται στην Επισκοπή…

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ούτως ή άλλως, είχαμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι στον Πανιώνιο. Επίσης είχαμε μονάχα μαθηματικές ελπίδες για να σωθούμε. Παράλληλα, τα άλλα αποτελέσματα μάς ρίχνουν στις τοπικές κατηγορίες και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.

Να ξέρετε ότι ήδη αυτή κοιτάζουμε. Ξέρετε ότι, η Επισκοπή έχει τις βάσεις, τη φανέλα, τη δυναμική να επιστρέψει στις παραπάνω κατηγορίες. Εμείς αυτή τη στιγμή δίνουμε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Όσο για μας, η ομάδα είχε πολλές προσθαφαιρέσεις μελών τον περασμένο Ιανουάριο. Ήρθαν πολλά νέα παιδιά. Δουλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Από τις κακές στιγμές κρατάμε τα θετικά γιατί υπάρχουν τέτοια… Έχουμε παιδιά που αποτελούν γέννημα-θρέμμα της ομάδας. Το θέμα είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου και η Επισκοπή θα θέσει ως αυτοσκοπό να επιστρέφει σύντομα στις εθνικές κατηγορίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ