Αποχώρησε από τους Νέους Αλμυρού ο Γ. Χασουράκης

Δεν συνεχίζει στην ομάδα των Νέων Αλμυρού, μετά από έξι χρόνια, ο Γιώργος Χασουράκης, παραδίδοντας τη σκυτάλη στο δίδυμο Σταματάκη-Γκαβόπουλο, οι οποίοι ανέλαβαν ουσιαστικά τόσο την ακαδημία του Αλμυρού, όσο και την ομάδα Νέων.

Ο Γιώργος Χασουράκης, το 2015 μαζί με τον Γιάννη Ζερβό, είχαν επανιδρύσει την ομάδα Νέων Αλμυρού, οδηγώντας την τα τελευταία χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα, μέσα από την οποία αναδείχθηκαν και νεαροί ποδοσφαιριστές όπως ο Αγαπάκης, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη ομάδα του Αλμυρού.

Μετά από έξι χρόνια προσφοράς, ο Γιώργος Χασουράκης, αποχωρεί από την ομάδα, με τα μέλη της διοίκησης του Αλμυρού, Πολύδωρο Σταματάκη και Γιώργο Γκαβόπουλο να αναλαμβάνουν την ευθύνη της.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, να γίνουν επαφές για την στελέχωσή της, με τον Γιώργο Παναγιωτάκη, για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μιχάλη Επιτροπάκη στην θέση του Υπευθύνου τόσο της ακαδημίας, ενώ θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο και στους Νέους Αλμυρού, κάτι όμως που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.