Άνετο πέρασμα από το Γάζι για την Φαιστό – Υποβιβάστηκαν οι Νέοι Αλμυρού

Η Φαιστός με εξαιρετική εμφάνιση, συνέχισε την πορεία… πρωταθλητισμού στον 3ο γύρο του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, επικρατώντας των Νέων Αλμυρού στο Γάζι με 0-6, με τους γηπεδούχους να υποβιβάζονται και μαθηματικά στην Β’ ΕΠΣΗ.

13/04/2024 17:00
25η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

ADVERTISING

Πρώτη φάση στο 4ο λεπτό για την Φαιστό, με τον Παπαδάκης Γιώργο να δοκιμάζει μια απευθείας εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 12′ ο Αντώνης Παπαδάκης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Άλλα πήρε τη κεφαλιά, ελάχιστα άουτ.

Στο 19ο λεπτό, σέντρα Παπαδάκη Γιάννη, σουτ στη κίνηση από τον Άλλα, μπλόκαρε ο κίπερ των γηπεδούχων. Στο 24′ η Φαιστός άνοιξε το σκορ! Από εκτέλεση φάουλ, ο Πρένγκα βρέθηκε στη περιοχή και με πλασέ ευστόχησε για το 0-1!

Με την ψυχολογία υπέρ της, η Φαιστός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 33′, όταν από γύρισμα του Πρένγκα, ο Φιντικάκης με πλασέ στη κίνηση έκανε το 0-2! Τρίτο γκολ για την ομάδα της Μεσαράς στο 37′, όταν μετά από ωραία ανάπτυξη, η μπάλα έφτασε μέσα στη περιοχή, όπου ο Γιάννης Παπαδάκης σούταρε και με τη βοήθεια του δοκαριού «καθάρισε» για την Φαιστό!

ADVERTISING

Στο 40′ φάση για τους Νέους Αλμυρού, με τον Ρεμιδιανάκη να εκτελεί ένα φάουλ, ο Μαυρογιάννης προσπάθησε να μπει στη φάση, δεν αιφνιδιάστηκε ο τερματοφύλακας της Φαιστού, μπλόκαρε τη μπάλα. Το… κρεσέντο της Φαιστού συνεχίστηκε και στο 44′ βρήκε και τέταρτο γκολ, με τον Σκαντζάκη να κερδίζει πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Λευτέρης Παπαδάκης, ο οποίος ευστόχησε για το 0-4, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη, πρώτη φάση για τους Νέους Αλμυρού στο 50′, με τον Κάλλιαρο να εκτελεί ένα φάουλ πίσω από το κέντρο, βρήκε τον ξεχασμένο Παπαδάκη μέσα στη περιοχή, ο οποίος έκανε το σουτ, ανενόχλητος, έστειλε τη μπάλα όμως άουτ.

Στο 64′ η Φαιστός βρήκε και πέμπτο γκολ, με τον Φιντικάκη να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα των Νέων Αλμυρού, τον οποίο και πέρασε, σκοράροντας για το 0-5.

ADVERTISING

Στο 78′ ο Πρένγκα με δυνατό σουτ μέσα στη περιοχή, πέτυχε το 0-6 για τους φιλοξενούμενους, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Γαζίου (9 βαθμοί) να υποβιβάζεται και μαθηματικά στην Β’ ΕΠΣΗ, καθώς στα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει ακόμη, δεν μπορεί να προσπεράσει, τον Δία, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή πάνω από την ζώνη με 19 βαθμούς.

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ