Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση, αποφασίζουν για τα πρωταθλήματα

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουλίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ηρακλείου, όπου θα συζητηθούν οι προτάσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου αναφορικά με τα πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα γύρω στις 18:00 και αναμένεται λίγο πριν τις 20:00 εκτός απροόπτου να έχει ολοκληρωθεί και να γίνουν γνωστές οι αποφάσεις που πάρθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή, βάσει και των εισηγήσεων της αρμόδιας Επιτροπής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων θα «πέσουν» δύο περιπτώσεις πρωταθλημάτων, η μία αφορά το «μοντέλο» δύο ομίλων στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ η άλλη είναι η… κλασσική ενός ενιαίου ομίλου με όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό.

ADVERTISING

Στην ΕΠΣΗ, έχουν συζητήσει τις τελευταίες εβδομάδες με ομάδες, διερευνώντας την κατάσταση, δηλαδή τι επιθυμούν οι ομάδες, προκειμένου να «πέσουν» και αυτές οι απόψεις στο «τραπέζι», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν ομάδες που «εναντιώθηκαν» στο ενδεχόμενο δύο ομίλων και αναδιάρθρωση της Α1 ΕΠΣΗ.

Εάν δεν «προχωρήσει» η αναδιάρθρωση και η δημιουργία δύο ομίλων για την Α1 ΕΠΣΗ, αυτό αυτόματα θα αφήσει με την… όρεξη, ομάδες που περιμένουν πως και πως για να αγωνιστούν στην παραπάνω κατηγορία, καθώς δεν θα υπάρξουν προβιβασμοί -εκτός απροόπτου-.

Όσο αναφορά τις πιθανές ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων, φαίνεται να «κλειδώνει» η έναρξή τους το σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content