Αλαλούμ με τον όμιλο του ΑΟΤ: Αντί για Κερατσίνι θα παίξει με Καραβά

Μπέρδεμα προέκυψε στον Όμιλο του Τυμπακίου για τους αγώνες μπαράζ, αφού παρότι η προκήρυξη είχε τον πρωταθλητή από τον ΕΠΣ Α’ Πειραιά, τελικά η ομάδα που θα αγωνιστεί στον όμιλο αυτό θα είναι από την ΕΠΣ Πειραιά Β’, δηλαδή τον 2ο όμιλο.

Λίγες ημέρες έμειναν αναφορικά με την πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία και το… μπέρδεμα για το ποια ομάδα από την ΕΠΣ Πειραιά θα αγωνιστεί στον 7ο όμιλο λύθηκε με την γνωστοποίηση του προγράμματος.

Μπορεί η προκήρυξη της ΕΠΟ να γράφει ότι στον όμιλο που θα αγωνιστεί ο ΑΟΤ και οι υπόλοιπες ομάδες του νησιού θα έχει τον πρωταθλητή από την ΕΠΣ Πειραιά Α’  (1ος όμιλος – Κερατσίνι), ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί, καθώς στο πρόγραμμα των αγώνων η ΕΠΟ έβαλε την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πειραιά Β’  (2ο ομιλο – Καραβά).

Αυτή η εξέλιξη έφερε μπερδέματα στις ομάδες που ανέλυαν τους αντιπάλους τους, όμως όλα λύθηκαν με την γνωστοποίηση του προγράμματος…

Τι αναφέρει η προκήρυξη:

Το πρόγραμμα του 7ου ομίλου όπως έχει διαμορφωθεί:

[jsMatches id =”463047″ matchtype=”1″ emblems=”1″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”1″ display_name =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P